Team

Vroem vroem. De motor achter onze podcast.

Lieuwe van Slooten

Projectleider / editor

Lieuwe is freelance journalist voor de Haagse stadsomroep Den Haag FM en AD Den Haag. Hij voetbalt, gaat naar de sportschool en zit voor de rest van zijn tijd in de kroeg met vrienden. 

Elze Wiertz

Producer

Elze besefte na een semester Straatsburg en een stage in Brussel dat het makkelijker is te leren hoe de EU werkt, dan om een scriptie (af) te schrijven. Daarnaast houdt ze van speciaalbier en gaat ze morgen écht weer sporten.

Gideon Sinke

Host

Gideon is opgeleid als socioloog en werkt nu als politiek adviseur en trainer. In zijn vrije tijd doet hij Spoken Word en is hij een boek aan het schrijven. Wanneer (en of) dat uitkomt, weet nog niemand.

Ana Röell

Host
Van huis uit historica heeft Ana zich altijd bezig gehouden met de wereld om ons heen, specifiek om te begrijpen wat mensen drijft om dingen te doen. Hoe mensen, onderdrukte bevolkingsgroepen, schreeuwende leiders of de wereld werkt, is nog niet helemaal duidelijk. Mail haar even als je het antwoord hebt.

Anne-Roos Renkema

Sociale en niet sociale media

Anne-Roos wil dat jongeren gaan stemmen voor de Europese verkiezingen. Ze studeert in Groningen en Uppsala. Dat is geen sprookjesland, maar een universiteit in Zweden.

Dana op het Veld

Producer

Dana is onze Benjamin: 18 jaar oud en eerstejaars student aan Amsterdam University College. Ze basketbalt, luistert goede muziek en eet alleen dingen die écht lekker zijn.

Faye Bovelander

Producer

Faye heeft net een bachelor diploma International Law & Politics uit de handen van haar decaan gegrist en loopt nu stage bij het Europese campagne team van een vrij groene, nogal linkse partij. In haar vrije tijd volgt ze obsessief het nieuws en luistert ze politieke podcasts.