Onze eerste podcast. Daar is ie dan. In deze podcast laten we jou kennis laten maken met onze twee hosts: Ana en Gideon. Ana en Gideon zullen om-en-om een episode van Podcast Jong Europa presenteren. We leren hen kennen aan de hand van een korte quiz: wat weten zij over Europa, en hoe kijken zij tegen de Europese Unie aan? Luister nu op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher en TuneIn.

Onze hosts

Over Gideon
Gideon is opgeleid als socioloog en werkt nu als politiek adviseur en trainer. In zijn vrije tijd doet hij Spoken Word en is hij een boek aan het schrijven. Wanneer (en of dat uitkomt, weet nog niemand.

Meer over Gideon op onze Instagram!

Over Ana
Van huis uit historica heeft Ana zich altijd bezig gehouden met de wereld om ons heen, specifiek om te begrijpen wat mensen drijft om dingen te doen. Hoe mensen, onderdrukte bevolkingsgroepen, schreeuwende leiders of de wereld werken, is nog niet helemaal duidelijk. Mail haar even als je het antwoord hebt.

Team Jong Europa

We maken deze podcast niet alleen. Samen met een team van 8 vrijwilligers, zijn wij sinds februari bezig om Podcast Jong Europa voor elkaar te maken. Benieuwd naar ons volledige team? Kijk dan op onze teampagina.

Jong Europa is een onafhankelijke podcast. In ons team zitten mensen die voor en kritisch zijn op de Europese Unie. De eerste tien episodes betalen wij vanuit een subsidie van het Erasmus+ Fonds. We zijn een team van vrijwilligers, afhankelijk van donaties. Podcast Jong Europa maakt deel uit van de Stichting voor Gesprek & Dialoog.

IMG_20190501_112111
IMG_5898

Onze podcasts worden opgenomen in VondelCS – Media & Cultuur LAB van AVROTROS.